Περιοχές των ακινήτων και σύντομη περιγραφή τους.

palioss_arrow Στην περιοχή της κοσμοπολίτικης Ναυπάκτου στην Θέση «Πλατανίτης». Πραγματικά επάνω στο κύμα, καθώς δεν μεσολαβεί δρόμος παρα μόνο για την εξυπηρέτηση των κατοικιών. Το συγκρότημα δεσπόζει σε μοναδικού φυσικού κάλλους κολπίσκο με καταπληκτική θέα στην Γέφυρα δυτικά, την Πελοπόννησο νότια, την πόλη της  Ναυπάκτου με το κάστρο της ανατολικά και την ορεινή Ναυπακτία στα βόρεια.
palioss_arrow 
Επιπλέον διαθέτουμε πολυτελείς κατοικίες – διαμερίσματα, ξεχωριστής ποιότητας κατασκευής, πλήρως εξοπλισμένα, στην παραλία της Παλαιοπαναγιάς, πάνω στο κύμα,  με καταπληκτική θέα Γέφυρας και Πελοποννήσου.
palioss_arrow 
Επίσης στο πιο γραφικό παραλιακό χωριό της περιοχής, το Μοναστηράκι, με καταπληκτική και απεριόριστη θέα στον πανέμορφο όρμο του «Κόκκινου» και της παραλίας «Παραθάλασσο».

         

Ποια είναι τα αξιοσημείωτα κοινά χαρακτηριστικά στα διαμερίσματα και στις μεζονέτες που διαθέτετε;

  palioss_arrowΑυτονομία θέρμανσης

  palioss_arrowΙταλικές κουζίνες με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές.

  palioss_arrowΠροεγκατάσταση δικτύου Η/Υ, συναγερμού και δορυφορικής κεραίας.

  palioss_arrowΑυστηρή τήρηση των κανόνων του αντισεισμικού κανονισμού.

Αναζητώ μια ιδιοκτησία στην Ελλάδα. Έχω αποφασίσει να ξοδέψω περίπου 200000 – 250000 € μάλλον για την αγορά σπιτιού αν και είμαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις…

      palioss_arrowΣυνεχίστε να παρακολουθείτε το site, το οποίο είναι στη φάση συνεχούς ενημέρωσης, για να λύσετε τις απορίες σας. Εφόσον επιθυμείτε κατοικία εξοχική ή μόνιμη στην περιοχή της Ναυπάκτου, με τα χρήματα που διαθέτετε να είστε σίγουρος ότι μπορούμε να σας δώσουμε πολλές επιλογές. Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας όταν με το καλό έλθετε στην Ελλάδα για μια προσωπική επαφή.